fitt woman fittness logo

Kecskemét, Akadémia krt. 2.

Telefon: 20/472-73-40

 Szolgáltatásaink

NŐI FITNESSTERMÜNKBEN AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK VEHETŐK IGÉNYBE:

 • Női konditerem
 • (Konditermünk a nemzetközileg elismert olasz FASSI cég által gyártott gépekkel van felszerelve. Minden gépünk kifejezetten nők számára készült, melyek segítségével kiválóan formálhatóak a far, comb, has, mell, kar, hát, láb izmai. Könnyű kezelhetőségük, kényelmük az izületekre tett kíméletes hatásuk miatt közkedveltek vendégeink körében. Ezenkívül cardiogép parkunkban megtalálhatóak a professzionális futópadok, taposógépek, elliptikustrénerek, horizontális és ülő kerékpárok)
 • WALKenergie
 • Spinracing
 • Aerobic
 • /alakformáló, formabontó, gerinctorna, kondícionáló torna, fitt ball, has-láb-popsi, jóga, stb.
 • Vibro-tréner
 •  Hypoxi-tréner Professional
 • Vacu Active futópad
 • Kétszemélyes infrakabin
 •   Álló turbószolárium
 • Masszázs

 

A spinracing, az aerobic, a WALKenergie, a hypoxi és a szauna igénybevétele előtt kérlek jelezd igényed személyesen vagy a 20/472-7340 számon!

A konditermi edzéshez, a vibro-trénerhez és a szoláriumhoz bejelentkezés nem szükséges!

 

MI MICSODA?

ALAKFORMÁLÓ: Az óra típus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg. Az óra 10 perces intenzív bemelegítéssel indul, majd nyújtással elő készítjük a foglalkoztatásra kerülő izomcsoportokat. Ezután következik 35-40 percben az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával a fejlesztő program. A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, kézi súlyzót, gumikötelet, Fit ball-t, Soft ball-t, step padot. Az eszközhasználat az edzők személyiségétől és a vendégek edzettségétől függően változnak. Az alakformáló gyakorlatokat különböző kiinduló helyzetekből hajtjuk végre, izomcsoportonként 2-3 gyakorlat végrehajtásával.

FITT BALL: ez az óratípus különös hangsúlyt fektet a gerinc tartásában szerepet játszó izmok erősítésére és az ízületvédelemre. A fitballal végzett funkcionális tréning jótékonyan formálja a testet, hatására fejlődik az egyensúly-érzékelés képessége, jelentősen javul a testtartás és a testtudat. Mindenkinek ajánlom, aki egy hagyományos aerobic órától eltérő, mégis minden porcikát megdolgoztató tréningre vágyik.

GERINCTORNA: a gerinc izületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében résztvevő izmok erősítése, nyújtása. A hát- és a derékfájás, a rossz tartás megelőzését, megszüntetését szolgáló mozgásforma. Nem csupán időseknek és gerincbetegeknek ajánlott! Alapvetően egészséges embereknek összeállított edzés, amelyben komoly fizikai terhelést kap a has-, a hát-, a váll- és a farizom.

HAS-LÁB-POPSI: az első 30-40 perc zsírégető hatású, állásban végrehajtott gyakorlatokat tartalmaz, néha súlyzóval. A 2. rész pedig alakformáló, talajon végzett izomformálás.

HYPOXI-TRÉNER PROFESSIONAL: a narancsbőr és a tartós zsírpárnák eltávolításának leghatékonyabb eszköze, amellyel onnan fogyhatunk, ahonnan szeretnénk. Egy alacsony nyomású kamrában végzett célzott zsírégető biciklizés, amely 70%-ban a kívánt területeken / has, fenék, comb / hathat, a felsőtestet csak minimálisan csökkentheti. A kezelést hetente 2-3-szor 30 percen át kell végezni, ám ez idő alatt nem kell fogyókúrázni, koplalni. 

INFRASZAUNA: fokozhatja a vérkeringést, gyorsíthatja a méregtelenítést, javíthatja a bőr állagát, megszüntetheti a narancsbőrt, 30 perc alatt akár 6-800 kcalt égethet el, csökkentheti a reumatikus panaszokat.

JÓGA: A jóga segít, hogy megtaláld a testi-lelki harmóniát és kiegyensúlyozott maradj a hétköznapok forgatagában is.

SPINRACING: edzői irányítással, zenére végzett teremkerékpáros edzés. A felsőtest kondícionálása is szerves része az edzésnek. Zsírégetésre és az állóképesség fejlesztésére egyaránt alkalmas. Jellemzője, hogy nem növeli az izomtömeget, csupán szálkásít, formásabbá, definiáltabbá válnak tőle izmaink.

VACU ACTIV FUTÓPAD:  Gyalogló kapszula, amely vákuum masszázzsal és infrafénnyel ötvözi a legegyszerűbb mozgás formát, a gyaloglást!